Managed hosting door True

VX Company en Xebia krijgen Kanban-accreditatie

 

Training

De Lean-Kanban University (LKU) heeft wereldwijd zestien bedrijven geaccrediteerd voor het geven van Kanban-trainingen. Twee bedrijven komen uit Nederland: ict-dienstverleners VX Company en Xebia.

De door David J. Anderson ontwikkelde Kanban-methode voor kenniswerk, zoals softwareontwikkeling en andere it-activiteiten, is geïnspireerd door Lean manufacturing en Toyota's managementmethode. Kenniswerkomgevingen zijn bijzonder uitdagend omdat de ‘inventaris' van het werk niet zichtbaar is. Omdat Kanban dit soort organisaties helpt naar een betere voorspelbaarheid, behendigheid en risicomanagement, wordt deze methode steeds populairder.

Kwaliteit

Met geaccrediteerde trainingen wordt een oplossing geboden voor de groeiende vraag naar hogere kwaliteit trainingen in de Kanban-methode. Mike Burrows, directeur van het Lean-Kanban University geaccrediteerde Kanban-trainingsprogramma: ‘We zien bedrijven Kanban-trainingen aanbieden zonder de juiste kennis of expertise. Ons programma zorgt voor vertrouwen in de kwaliteit van de Kanban-opleiding over de hele wereld.'

De kwaliteit van de geaccrediteerde Kanban-trainingen is gebaseerd op de status van de organisatie, de individuele trainer en het opleidingscurriculum. VX Company en Xebia hebben aan de vastgestelde criteria in deze drie gebieden voldaan en mogen hun Kanban-trainingen daarom ‘geaccrediteerd' noemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4417799). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.