Managed hosting door True

Uitbreiding Benelux-team Check Point Software

 

Check Point Software Technologies breidt haar Benelux-team uit met een nieuwe Strategic Account Manager en een Technical Consultant.

Filip Savat is in zijn nieuwe functie als Strategic Account Manager verantwoordelijk voor contacten met partners en klanten in België en Luxemburg. Als Technical Consultant is Dennis de Leest verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de Check Point-partners en klanten in Nederland. Zowel De Leest als Savat heeft jarenlange ervaring in de security-sector. De Leest deed als officieel gecertificeerd Check Point-trainer bij ACAL veel ervaring op met de oplossingen van Check Point. In deze functie was hij één van de trainers voor de FireWall-1-oplossing van Check Point. Savat is officieel Check Point Certified Security Administrator. Voordat hij bij Check Point in dienst kwam, werkte hij bij Syntegra. Bij dit bedrijf bekleedde hij diverse managementfuncties, zoals Key Account Manager, Business Development Manager en Field Sales Manager. Hij hield zich onder andere bezig met het implementeren van beveiligingsoplossingen van Check Point.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4032). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.