Managed hosting door True

Jordy Kool wordt coo Infotheek

 

Jordy Kool (36) is met ingang van 1 juli 2011 benoemd als chief operations officer (coo). Zijn verantwoordelijkheden als coo worden hiermee uitgebreid met finance en administratie activiteiten van Infotheek, zowel nationaal als internationaal. Duco van Leenen, ceo, was tot voor kort verantwoordelijk voor finance en administratie.

Kool was sinds juni 2009 werkzaam als CCO bij Infotheek Groep. Efficiënt en effectief leiding geven loopt als een rode draad door de carrière van Kool.
Zo was hij bij diverse bedrijven verantwoordelijk voor het reorganiseren, het opstarten en uitbouwen van organisaties zowel nationaal als internationaal.
Op dit moment heeft Kool met Infotheek Groep een sterke focus op aanname van nieuw personeel. In 2011 groeide het aantal FTE's met 25%.
Kool heeft een sterke internationale oriëntatie en heeft gewerkt, gewoond en gestudeerd in diverse landen. Infotheek heeft recentelijk vestigingen geopend in België, Zweden en Duitsland.

Zijn achtergrond gecombineerd met zijn kennis en ervaring in de IT, van producten, diensten tot aan de aansturing van een interne IT-organisatie en de totstandkoming van een complete uitbesteding, maken hem voor klanten en partners een interessante gesprekspartner.

Per 1 juni 2011 is Mado van den Brand benoemd als Finance Manager om het team te versterken. De overdracht van verantwoordelijkheden van Duco van Leenen aan Kool is het gevolg van onder andere de aanstelling van Van den Brand en andere managers en de actieve betrokkenheid van Jordy Kool bij finance en administratie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4021024). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.