Managed hosting door True

F5 Networks breidt Benelux-team fors uit

 

F5 Networks, leverancier van oplossingen voor Application Delivery Networking (ADN), breidt zijn Benelux-organisatie uit met vier professionals. Ronald Vanhijfte wordt Major Account Executive en Robert van Nouhuys is aangesteld als Channel Manager Netherlands. Daarnaast zijn Henk Hut benoemd tot Manager Major Accounts en Rob Willekes tot Major Account Manager Telco en Service Providers.

Ronald Vanhijfte (38) is als Major Account Executive verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de Named Accounts van F5 in België en Luxemburg. Voor zijn overstap naar F5 was Vanhijfte Sales Manager Enterprise Groep bij Dimension Data in België. Hij heeft tien jaar gewerkt voor deze systems integrator.

Robert van Nouhuys (39) houdt zich als Channel Manager bezig met het versterken van het F5-partnerkanaal in Nederland en is verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten voor het indirecte kanaal. Voor zijn komst naar F5 werkte Van Nouhuys bij Cisco Systems als Account Manager Service Providers en de laatste vier jaar als Territory Business Manager voor de channel-organisatie van Cisco Systems. In de jaren daaraan voorafgaande had hij diverse commerciële functies bij PQR, BCE, Worldxchange en Esprit Telecom.

Henk Hut (50) is benoemd tot Manager Major Accounts. Als zodanig is hij verantwoordelijk voor de groei van F5 in het Nederlandse enterprise-segment. Voor hij naar F5 kwam, was Hut werkzaam in Global Sales/Account Management-functies bij NetApp en Cisco Systems.

Rob Willekes (41) is bij F5 Networks Major Account Manager Telco en Service Providers. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het serviceprovider- en cloud-segment. Voor zijn overstap naar F5 was Willekes Product Sales Specialist Data Center bij Cisco Systems.

"Het aantrekken van deze talentvolle mensen onderstreept de groei die F5 op dit moment doormaakt. Het zegt ook iets over de aantrekkingskracht van ons jonge, dynamische bedrijf en de groeimogelijkheden die wij onze mensen kunnen bieden", aldus René Oskam, Director Sales Benelux bij F5 Networks.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4019268). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.