Managed hosting door True

RES Software investeert in Benelux verkoopkanaal

 

RES Software kondigt een uitbreiding aan van zijn verkoopteam met vijf personen. De forse uitbreiding is nodig om te kunnen voldoen aan de aanhoudende groei en om de ambities te ondersteunen

De teamuitbreiding bestaat uit twee nieuwe pre-sales consultants; Richard Jaspers en Arie Joosse en 3 nieuwe account managers voor medium, large en enterprise klanten; Erik van Zandvoort, Jan Kaan en Marcel den Butter.
Met deze aanvulling haalt RES Software een ruime hoeveelheid kennis en ervaring binnen. Richard Jaspers kan putten uit ruim 12 jaar ervaring als ICT specialist en engineer bij onder andere IBM en Getronics. Arie Joosse neemt 25 jaar ervaring mee als trainer en sales consultant bij diverse bedrijven waaronder Sony, Fujitsu en Symantec. Erik van Zandvoort was de laatste zes jaar werkzaam bij Veenman Document Automatisering bv als Senior Account Manager. Jan Kaan heeft de laatste 9 jaar binnen diverse sales functies gewerkt in de ICT en Telecom industrie voor onder andere IBM en Brittish Telecom. Marcel den Butter heeft 15 jaar sales ervaring bij Mediasurface en Novell.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3989666). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.