Managed hosting door True

Jheroen Diekstra channelbaas CA Benelux

 

CA Technologies heeft Jheroen Diekstra aangesteld als Channel Account Director Benelux. De grootste uitdaging voor Diekstra zal liggen in het werven van Value-Added Resellers (VAR's). Diekstra is verantwoordelijk voor het uitbouwen van de verkopen van ARCserve-dataprotectieproducten via channel partners. Met de invulling van deze functie onderstreept CA Technologies het belang van de samenwerking met resellers.

Diekstra is een bekend gezicht binnen de ICT-markt. De laatste vijftien jaar heeft hij onder andere de functie van Channel Account Manager en Sales Consultant bekleed bij internationaal opererende organisaties als Sun Microsystems en AAC Cosmos IT Solutions. Bovendien was hij in diverse functies verantwoordelijk voor storage- en server-productlijnen.

Jheroen Diekstra : 'CA Technologies heeft een enorme expertise in huis en beschikt over producten waarmee onze Value-Added Partners enorm veel voordeel kunnen behalen. Onze partners zijn zeer tevreden over de oplossingen voor dataprotectie, ARCserve. Resellers zijn ook erg belangrijk bij het implementeren van dit product. Niet voor niets hebben we inmiddels talloze (inter)nationale implementaties uitgevoerd en zal CA Technologies in dit product blijven investeren. Het is nu mijn taak om onze kwaliteit in de markt nog beter kenbaar te maken.'

Het ARCserve dataprotectie-aanbod bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste ARCserve Backup, een complete disk-to-disk-to-tape oplossing. Daarnaast is de lichtere versie ARCserve D2D beschikbaar, een disk-to-disk protectie-oplossing. Ook kent CA Technologies een op de cloud- gebaseerde oplossing die instant recovery on demand mogelijk maakt. Bovendien is een software-as-a-service dataprotectieplatform beschikbaar, dat via partners aangeboden en onderhouden kan worden. Deze SaaS-oplossing zorgt er voor dat bedrijfskritische applicaties, zoals Microsoft Exchange, altijd beschikbaar blijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3984622). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.