Managed hosting door True

Infosecurity mist 1200 bezoekers door staking

 

De organisatie van de beurzen Infosecurity, StorageExpo en LinuxWorld schat vandaag 1200 bezoekers mis te lopen door de treinstaking van vandaag.

'Normaal gesproken is de tweede dag het drukste,' zegt organisator Fedde van der Woude. 'Aan de hand van de bezoekersaantallen van gisteren en het bezoekersverloop in voorgaande jaren komen we op een potentieel van 5700 bezoekers voor de hele beurs. Nu halen we ons target van 4500 waarschijnlijk precies.'

 

Op de eerste beursdag kwamen 2862 bezoekers naar de Jaarbeurs, dat waren er ruim duizend meer dan op de eerste beursdag in 2003. Om twaalf uur vanmiddag stond de teller op 3939 bezoekers.

 

De gemiddelde waarderingscijfers die bezoekers in een enquete aan de verschillende deelbeurzen gaven bedroegen voor Infosecurity net als vorig jaar een zeven, voor StorageExpo eveneens een zeven (vorig jaar 6,5) en voor LinuxWorld 6,5. Belangrijkste punt van kritiek op de eerste Nederlandse editie van LinuxWorld bedroeg het ontbreken van een aantal grote partijen. 'Daar hadden we eerlijk gezegd al op gerekend,' aldus organisator Fedde van der Woude.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/386359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.