Managed hosting door True

Nieuwe baas voor HP IPG Nederland

 

HP's Michel Voorhout is de nieuwe Enterprise Sales Manager bij de Managed Enterprise Solutions-divisie (MES) van HP IPG in Nederland. De groep voorziet klanten van oplossingen op het gebied van printen en documentmanagement.

Michel is commercieel verantwoordelijk voor de direct-sales organisatie van HP Managed Enterprise Solutions binnen de Imaging en Printing Group. Hij maakt vanuit het IPG- Management Team de vertaling van de wereldwijde propositie van HP naar de Nederlandse markt en de Nederlandse klanten. Zijn doel is om met de IPG Sales organisatie pro-actief onderscheidende en ge?ntegreerde end-to-end oplossingen voor klanten te bieden.
Eerder was Voorhout Key Account Manager bij HP MES voor de enterprise en internationale accounts. Daarvoor vervulde hij diverse sales en sales-management functies bij onder andere: Canon, Compaq en Danka (het huidige Ricoh). Kijk voor meer informatie over Michel Voorhout en zijn achtergrond op LinkedIn.
"HP is in de sterk veranderende markt van Managed Print Services dankzij IT kennis en heldere toekomstvisie, in staat om de toekomstige transformatie van de Imaging en Printing-markt vorm te geven. In lijn met mijn ervaring op het gebied van printing en IT, lever ik graag een bijdrage aan het vervolg succes van HP's propositie", aldus Michel Voorhout.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3744349). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.