Managed hosting door True

Henk Broeders wordt voorzitter ICC

 

Capgemini-topman Henk Broeders is vanaf 1 januari 2011 voorzitter van de ICC Nederland. Die vereniging is onderdeel van de International Chamber of Commerce, een internationaal zakelijk netwerk dat tot doel heeft grensoverschrijdende handel en investeringen te stimuleren. Broeders was tot 15 december 2010 voorzitter van branchevereniging ICT~Office en heeft die functie overgedragen aan IBM-topman Harry van Dorenmalen.

Broeders was dertien jaar voorzitter van ICT~Office en zijn voorgangers ICT Nederland en Fenit. Hij blijft in elk geval de komende twee jaar betrokken bij de brancheorganisatie, bijvoorbeeld om zijn opvolger Van Dorenmalen in te werken.

In een interview met Computable gaf Broeders Van Dorenmalen de tip om vooral de kleine ict-bedrijven in de branchevereniging in het oog te houden. Velen verwijten de organisatie alleen de belangen van grote ict-bedrijven en leveranciers van closed source zou behartigen. Die kritiek is volgens Broeders grotendeels ongegrond.

Henk Broeders is directievoorzitter van Capgemini Benelux en lid van het uitvoerend comité van de Capgemini-groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3720461). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.