Managed hosting door True

Versterking voor het Netgear Benelux salesteam

 

Netgear Benelux breidt verder uit en voert een aantal functiewisselingen door. De huidige country manager Benelux, Richard Jonker, versterkt vanaf 1 januari 2011 het Europese managementteam.

Naast de Benelux-regio wordt Richard Jonker tevens verantwoordelijk voor Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Een deel van zijn huidige takenpakket wordt ingevuld door Berry de Jong, die per 1 december is aangesteld als commercial business-unit manager.

Netgear is de afgelopen jaren gegroeid in de drie markten waarin het bedrijf actief is: service-providers, de consumenten- en de zakelijke markt. De specifieke focus op en oplossingen voor deze markten hebben hun vruchten afgeworpen. Hierdoor ontstond de behoefte voor een herverdeling van taken en uitbreiding van de functies. Daarom is de functie van Benelux country manager gesplitst en zullen twee business unit managers verantwoordelijk worden voor het zakelijke en het consumentendeel.

De voor de zakelijke business unit aangestelde Berry de Jong is geen onbekende in de netwerkindustrie. Berry was tot voor kort werkzaam bij Brocade. Tevens heeft Berry functies vervuld bij Allied Telesis en 3Com. De aanstelling van business unit manager consumer volgt spoedig.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3715886). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.