Managed hosting door True

Intermediair: Macaw is Beste Werkgever van 2010

 

Macaw, een uitsluitend in Microsoft-technologie gespecialiseerde it-dienstverlener, is net als in 2008 uitgeroepen tot 'Beste Werkgever van Nederland'. Dit is de uitkomst van het jaarlijkse uitgevoerde onafhankelijke Beste Werkgever-onderzoek van Intermediair. In dit onderzoek wordt zowel naar harde criteria als naar de zachte kant van het werkgeverschap gekeken.

Intermediair publiceert al tien jaar jaarlijks een top-25 van beste werkgevers in Nederland. Hierin zijn twee onderzoeken gecombineerd: ‘Beste arbeidsvoorwaarden' en ‘Medewerker-tevredenheid'. Macaw weet zich al jaren te handhaven in deze top 25, tussen bekende namen zoals Achmea, Rabobank en KPMG. Net als in 2008 behaalde Macaw dit jaar weer de hoogst haalbare notering.

Ronald van Es, financieel directeur van Macaw, is blij met de toekenning: 'De uitgangspunten op personeelsgebied dateren al uit de begintijd van Macaw en krijgen jaarlijks een vaste plek in het businessplan. Eén van onze lange termijndoelen is om tot de beste werkgevers in Nederland te behoren. Onze medewerkers vertegenwoordigen immers de belangrijkste waarde van ons bedrijf. De goede cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier belangrijke pijlers zijn, wordt nog steeds breed gewaardeerd door onze medewerkers, zo blijkt ook weer uit dit onderzoek. Die cultuur koesteren we graag; die zit in onze genen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3685003). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.