Managed hosting door True

Nieuwe CFO Veritas Software Corporation

 

Veritas Software Corporation, leverancier van softwareoplossingen voor databeschikbaarheid, heeft Edwin Gillis benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) en Executive Vice-President Finance.

Gillis is in deze functie verantwoordelijk voor het financieel management, de controlling, rapportages, planning en relaties met investeerders bij Veritas Software. Gillis heeft 26 jaar ervaring op het vlak van financieel management. Voordat hij bij VERITAS in dienst trad, was hij Executive Vice-President en CFO bij Parametric Technology Corporation. Bij PTC was hij verantwoordelijk voor financiële en administratieve taken, de ontwikkeling van de organisatie en activiteiten op het gebied van softwareonderhoud en legacy-producten. In de zeven jaar dat Gillis bij PTC werkte, verdubbelde het bedrijf in omvang. Momenteel behoort PTC bij de top 20 van grootste onafhankelijke softwareleveranciers ter wereld. Eerder werkte hij vier jaar bij Lotus Development Corporation en vijftien jaar bij Coopers & Lybrand.   m.sampimon@channelweb.nl  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3648). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.