Managed hosting door True

iTricity benoemt Danny Frietman tot directeur

 

iTricity stelt per 15 november 2010 Danny Frietman aan als directeur strategie & innovatie. Na de recente overname van Dataman, een cloud computing-dienstverlener, staat ook deze benoeming in het teken van verder groei en optimalisatie van de dienstverlening. De 39-jarige Frietman was hiervoor werkzaam bij Verdonck, Klooster & Associates in de functie van senior consultant.

Met Danny Frietman haalt iTricity een zeer ervaren senior manager aan boord. Hij heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van innovatie, enterprise mobile communication, cloud computing, strategische planning en management. Frietman zal in deze rol ook deel uitmaken van de executive board, waarin Robert Rosier (ceo) en Arno Schoenmakers (voormalig ceo Dataman en huidig cco van iTricity) plaatsnemen.

Zijn aanstelling komt op een moment dat iTricity Dataman integreert en de nieuwe organisatie zich voorbereidt op groei. Tijdens het Gartner-congres in Cannes deze week werd beweerd cloud computing wereldwijd groeit naar een omzet van 148,8 miljard dollar in 2014. In het kader van dergelijke marktontwikkelingen wil iTricity zijn directie versterken met ervaren managers. De totale organisatie telt na de overname van Dataman 65 specialisten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3645598). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Vreemde move, wordt die organisatie niet topzwaar?

Er zijn maar 14 mensen meegegaan vauit Dataman (Totaal itricity is dus geen 65 maar 48)
Dit lijkt me niet echt een verstandige actie, op een moment waarop er nog geen geld is vanuit de nieuwe investeerder (EndeIT). De nieuwe organisatie doet er mijn inziens beter aan eerst te zorgen dat die paar klanten die er nog zijn, worden behouden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.