Managed hosting door True

Kurt Staelens nieuwe ceo neckermann.com Benelux

 

Het directiebestuur van neckermann.com Benelux stelt op maandag 15 november internetpionier Kurt Staelens aan als nieuwe ceo. Huidig bestuurder Peter van Laere blijft verder actief voor het e-commercebedrijf in zijn functie als chief operating officer (coo).

Kurt Staelens verdiende eerder zijn sporen in de e-commercewereld als voormalig oprichter van proxis.com, de eerste Belgische internetboekenwinkel. Na de verkoop van dit winstgevende bedrijf ging hij aan de slag bij Telenet, waar hij achtereenvolgens verantwoordelijk was voor verkoop en product marketing. Daar toonde Staelens zich, naast een internetpionier en marketeer, ook een volleerd manager. Enkele jaren later maakte hij de overstap naar The Brussels Airport Company als commercial director, en hielp hij het bedrijf mee evolueren van een staatsbedrijf naar een klantgericht bedrijf. Hij stond aan de basis van verschillende nieuwe producten.

De e-commercekriebel bleef echter groeien en nog dit jaar introduceerde Staelens Boekavenue.com, een online boekenwinkel actief op de Benelux-markt. Vanaf volgende week maandag gaat neemt hij de functie van ceo voor neckermann.com Benelux over. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Henning Koopmann, ceo van de Neckermann-groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3635415). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.