Managed hosting door True

Riverbed krijgt nieuwe kanaaldirecteur

 

Riverbed, leverancier voor het optimaliseren wide are networks (wan's), heeft onlangs Randy Shirman aangesteld als vicepresident channel en sales wereldwijd.

In zijn nieuwe rol leidt Shirman de wereldwijde kanaal- en sales-strategie van het bedrijf. Hierbij richt hij zich vooral op het sterke momentum dat Riverbed heeft opgebouwd binnen zijn channel community-portfolio. Shirman is verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van de partnerecosystemen binnen het kanaalprogramma van Riverbed, door klanten de juiste oplossingen te bieden en aan de juiste partners te koppelen. Hierdoor halen klanten maximaal voordeel uit de oplossingen van Riverbed.

Eén van de belangrijkste initiatieven van Shirman is de uitbreiding van de omzet van partners door gebruik te maken van de uitbreidingsstrategieën van wan-optimalisatie. Daarnaast zet hij zich in op snelgroeiende marktsegmenten zoals cloud computing, disaster recovery en virtualisatie. Shirman gaat zich ook richten op het uitbouwen van sterke partnerovereenkomsten met grote nationale en wereldwijde partners in het Riverbed Partner Network (RPN), om de relatie met multinationale eindgebruikers verder te versterken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3634480). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.