Managed hosting door True

Jarig Kender Thijssen geeft gratis bioscoopkaarten weg

 

Ter ere van zijn 30-jarig bestaan geeft it-dienstverlener Kender Thijssen uit Veenendaal in oktober en november gratis bioscoopkaarten weg aan it'ers .

Kender Thijssen bestaat 30 jaar en wil dit graag vieren met zijn toekomstige collega's door middel van een verjaardagsfeestje. Om in aanmerking te komen voor het verjaardagsfeest hoeven it'ers alleen maar hun cv in te sturen en vacature(s) aan te klikken waarvoor zij in aanmerking zouden willen komen.

Marco Lesmeister, algemeen directeur van Kender Thijssen, is erg enthousiast over de wervingscampagne: "Kender Thijssen is een hard groeiend bedrijf en heeft in de toekomst veel nieuwe collega's nodig met kennis van servers, storage, netwerken en databases. Vooral op het gebied van beheer, consultancy en detachering zoeken wij veel nieuwe kandidaten. Als modern bedrijf maken wij graag informeel kennis met onze nieuwe collega's, dat geeft voor beide partijen het beste beeld. En wat is er nou mooier dan dit te doen op je eigen verjaardagsfeestje? Als verjaardagsuitje gaan we dus met alle geschikte kandidaten en hun partners naar de film. Op deze manier kunnen we gezellig en persoonlijk met elkaar kennismaken, onder het genot van de premièrefilm Harry Potter And The Deathly Hallows, popcorn en een drankje. Tegelijkertijd zijn we ook op locatie bij een leuke en interessante klant van ons, namelijk Pathé Bioscopen. Ik zou wel snel reageren, want de plaatsen zijn beperkt!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3564338). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.