Managed hosting door True

Ict-dienstverlener SCC krijgt nieuwe directeur

 

SCC, de reseller uit Bodegraven, heeft Wim Uiterdijk benoemd als directeur. In zijn nieuwe functie rapporteert hij rechtstreeks aan Norman Kough, de European regional general manager van SCH, de Europese technologiegroep waarvan SCC deel uitmaakt.

Wim Uiterdijk werd eerder dit jaar al verantwoordelijk voor marketing en business development bij SCC. Daarvoor zat hij in het managementteam van ETC, dat ook onderdeel uitmaakt van SCH en eveneens een kantoor en distributiecentrum in Bodegraven heeft. Daar was hij verantwoordelijk voor de relaties met de grote leveranciers, zoals HP en Acer. Eerder werkte Uiterdijk als directeur van internetreseller Xoldes en bij Compaq.

Ziggo
Uiterdijk vervangt Milfred Hart, de interimmanager van SCC. Hart vertrekt naar kabelbedrijf Ziggo, waar hij aan de slag gaat als vice-president. Hij stond ruim een jaar aan het roer van SCC, nadat directeur Ronald Ederveen op eigen initiatief SCC verliet. Uiterdijk werkt bij SCC in een directieteam, waarvan Patrick Calahan en Ghaliel Brakenhoff ook deel uitmaken.

SCC heeft divere grote klanten in het bedrijfsleven en de overheid. Onlangs leverde de dienstverlener nieuwe werkplekken aan de gemeenten Texel en Wieringermeer.

Over SCC
SCC maakt deel uit van Specialist Computer Holdings (SCH), een niet-beursgenoteerde technologiegroep met een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. SCH heeft ruim zevenduizend medewerkers en een netwerk van negentig kantoren in Europa.

Uit de geconsolideerde jaarrekening van 2009 van SCH Nederland, dat bestaat uit ETC en SCC, blijkt dat het bedrijf in 2008 een omzet haalde van 444,363 miljoen euro. De winst was ruim 2 miljoen euro, na aftrek van financiële lasten van 809.000 euro. De brutowinstmarge was 0,01 procent. In 2008 werd een omzet geboekt van 425,6 miljoen euro en een winst van 1,7 miljoen euro, mede dankzij kostenbesparingen van 0,9 miljoen euro. In 2007 was de omzet 429,4 miljoen euro en de winst 2,9 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3563933). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Van harte Wim met je nieuwe uitdaging/functie.

Succes Wim,

Dus meer online nu?

Groeten Rob van den Boogaard
BCG E-Projects

Wim,

proficiat met deze benoeming!

Het gaat snel met alle ontwikkelingen bij SCC.

Succes met je nieuwe uitdaging.

Groeten,

Timo van 't Zelfde
Sales Manager Large Enterprise & Public Sector
Lenovo

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.