Managed hosting door True

Nieuwe marketingmanager voor Ingram Micro

 

Met ingang van 1 juli jl. is Thijs Vink benoemd tot marketingmanager van Ingram Micro. Thijs Vink was al werkzaam als business unit manager voor Ingram Micro's Software divisie. Voor de vacature die ontstaat wordt extern geworven. In zijn nieuwe rol zal Vink zich nadrukkelijker storten op de interactie tussen vendor en reseller.

Thijs Vink is sinds 2007 werkzaam bij Ingram Micro. Daarvoor heeft hij zijn MBA afgerond in Barcelona en is hij werkzaam geweest bij Microsoft en CA.

Thijs Vink: "Ik heb er heel veel zin in om met het team van marketeers en communicatiespecialisten aan de gang te gaan. We hebben absolute professionals in huis en ik kan niet wachten om met dit team fantastische marketing campagnes te bedenken. Ons bestaansrecht hebben we te danken aan de goede samenwerking met vendoren en klanten en daar willen we nog een extra stap in maken. Het is aan ons om daar op een inspirerende en creatieve manier invulling aan te geven."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3437227). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.