Managed hosting door True

Nieuwe HP channel manager Technology Services

 

Andries den Uijl is de nieuwe 'Technology Services sales channel lead' van HP Nederland.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle sales channel activiteiten en samenwerking met channel partners voor HP Technology Services. Deze Business Unit is onderdeel van HP Enterprise Business en richt zich op de dienstverlening rondom HP's infrastructuur portfolio en pro-actieve consultancy bij het ontwerpen van moderne infrastructuren en datacenterontwerp volgens HP's converged infrastructure strategie. Het betreft een nieuwe functie. Den Uijl werkt nauw samen met Richard Stolte, Technology Services Business Manager voor de channel. Hij is vanuit een breder perspectief verantwoordelijk voor TS business programma's.

"De branche verandert van een transactionele naar een fullservice modus. Uiteraard blijven we de gebruikelijke service bieden die we in de SLA's afspreken. Maar veel vaker zitten we samen met partner en klant om tafel voor modernisering van de infrastructuur en het ontwerpen van datacenters. Die ervaring en kennis kunnen we nog nadrukkelijker etaleren. En daar liggen voor channel partners enorme mogelijkheden voor new business en het realiseren van een goede marge".

HP Technology Services werkt nauw samen met de overige Business Units en slaat zo een brug tussen hardware, software en consultancy. Doel is om samen met onze partners de IT-silo's bij klanten af te bouwen en technologie te benaderen als één samenwerkend geheel. Voor 2010 zal ondermeer meer aandacht komen voor datacenter-dienstverlening en end-to-end networking.

Andries den Uijl begon in 1999 bij Compaq als Product Manager. Na de overname bekleedde hij diverse functies zoals Business Unit Manager Industry Standard Servers en Business Manager Technology Services. Voor zijn tijd bij HP werkte hij in diverse commerciële en managementfuncties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3420926). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.