Managed hosting door True

Avanade bouwt aan Dynamics AX-team

 

Joost van der Vis is onlangs aangesteld als senior director enterprise business solutions binnen de directie van Avanade Nederland. Hij stuurt het Microsoft Dynamics AX-team aan en gaat tevens een nieuwe Microsoft business consultancygroep opzetten.

Van der Vis is afkomstig van Accenture en heeft daar zestien jaar gewerkt in diverse functies. Door de sterke vraag uit de markt en verwachte groei van de AX-markt, heeft hij drie jaar geleden binnen Accenture de Microsoft Dynamics AX-groep opgezet. Deze groep heeft hij uitgebreid van een paar medewerkers naar ruim twintig mensen. De overstap naar Avanade biedt hem ruimte om dit team verder uit te breiden. Hij wil de groep binnen twee jaar verdubbelen.

In Europa heeft Avanade met meer dan 200 mensen één van de grootste AX-groepen. Deze groepen vallen in de verschillende landen onder de overkoepelende AX-aansturing in Europa, zodat kennis eenvoudiger kan worden gedeeld en klanten ook over de landgrenzen heen bediend kunnen worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3375543). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.