Managed hosting door True

Hogendoorn managing director HP Nederland

 

HP meldt dat Bart Hogendoorn is benoemd tot vice-president enterprise business en managing director HP Nederland.

Vanaf 7 juni zal hij leiding geven aan HP's Enterprise Business in Nederland en verder bouwen aan klantrelaties. Hij werkt vanuit het kantoor in Amstelveen.

Hogendoorn volgt Hans Daniels op, die onlangs promotie heeft gemaakt naar de functie van managing director and vice president, General Western Europe (GWE), de regio bestaande uit Oostenrijk, Belgie/Luxemburg, Denemarken, Finland en de Baltische Staten, Nederland, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. "Wij zijn blij dat Bart ons team komt versterken om leiding te geven aan Nederland, een belangrijke markt voor het bedrijf", zegt Daniels. "We kijken uit naar voortdurende groei over onze gehele Enterprise Business-divisie in Nederland. Zijn ervaring als landenmanager, zijn sterke commerciële achtergrond en zijn inzicht in en kennis van het belang van partners zullen in zijn nieuwe rol van onschatbare waarde zijn."

Hogendoorn komt over van CTAC, waar hij van mei 2008 tot begin 2010 ceo was. Hij kreeg daar een vertrekpremie van 960.000 euro. Voorafgaand aan die functie heeft hij 10 jaar voor SAP gewerkt in hogere managementfuncties en heeft hij diverse landen binnen EMEA geleid als lid van het EMEA-managementteam. Hij heeft veel internationale ervaring. Zo heeft hij onder meer in de internationale financiëledienstensector gewerkt en heeft hij in Zuid-Afrika en Duitsland gewoond.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3364135). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.