Managed hosting door True

CSC heeft nieuwe Europese topman

 

CSC heeft Andy Williams benoemd tot president van de activiteiten in Noord-Europa. Williams, afkomstig van Alcatel-Lucent, is verantwoordelijk voor de landenvestigingen van CSC in Groot-Brittannië, Ierland, Nederland en Scandinavië, en voor de business unit Managed Services EMEA. In Nederland verandert de dagelijkse leiding niet: die blijft in handen van de eind 2008 benoemde Jim Stevenson.

Williams is een ervaren kracht in de it-sector. In zijn 25-jarige loopbaan heeft hij onder andere bij IBM en Alcatel-Lucent gewerkt; hij studeerde aan Cambridge University. Bij Alcatel-Lucent was hij begin 2008 benoemd tot baas van de dienstendivisie.

Bij CSC ligt de lat hoog: onder Williams' leiding moet CSC Noord-Europa meer klanten binnenhalen en de omzet en winst zien te vergroten, onder andere via diensten op het vlak van cloud computing en cyberbeveiliging. Hij moet ervoor zorgen dat de Amerikaanse automatiseerder meer profiteert van zijn reputatie als degelijke ict-dienstverlener voor de industrie en de overheid.

Williams volgt Nick Wilson op, die halverwege vorig jaar al bij CSC vertrok en baas werd van HPin Groot-Brittannië. Williams legt verantwoording af aan Paul Crouch, vice president van CSC, en aan Russ Owen, de baas van de Managed Services-tak van CSC.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3357144). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.