Managed hosting door True

Timco Hazelaar is Citrix Technology Professional

 

Citrix heeft Timco Hazelaar, senior consultant bij Login Consultants, benoemd tot Citrix Technology Professional (CTP). Daarmee is hij één van de vier Nederlanders met deze status.

Het CTP-programma erkent en ondersteunt de bijdrages van personen, op basis van hun toegankelijkheid, kennisniveau en zichtbaarheid in de markt. CTP'ers investeren veel tijd en kennis in Citrix-producten en -oplossingen en demonstreren continu hun industrie-expertise en technologische inzichten.

Wereldwijd zijn er momenteel 39 CTP'ers actief, waarvan er twee binnen Login Consultants werken. Ed Bezooijen, director marketing Benelux van Citrix: "Dat er weer een Nederlander is toegelaten tot het Citrix Technology Professional-programma bewijst dat hier niet alleen veel interesse is in vernieuwende technologie, maar dat er ook daadwerkelijk iets mee wordt gedaan." 

Timco Hazelaar is sinds 2008 in dienst van Login Consultants en heeft de afgelopen jaren vooral veel kennis opgebouwd over Citrix XenApp, XenDesktop, XenServer en Provisioning Server. Daarnaast is hij een specialist in Citrix Access Gateway, Citrix Netscaler en Citrix Brancherepeater. Voor deze laatste producten is Timco benoemd tot CTP'er.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3334219). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.