Managed hosting door True

Ruud Goulooze country manager Autodesk

 

Autodesk, leverancier van 2D- en 3D-ontwerpsoftware, heeft Ruud Goulooze (50) aangesteld als country manager Benelux. Hij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van Autodesk in Nederland, België en Luxemburg.

Goulooze zal zich vooral richten op het uitwerken van Autodesk's groeistrategie in de regio, waarbij het beter inspelen op de veranderende behoeften van klanten centraal staat.

Hij heeft bijna 20 jaar ervaring in de it-sector, waar hij verschillende nationale en internationale managementfuncties bekleedde. Voordat hij bij Autodesk begon, werkte hij bij Allegro als global director partner sales & programs. Daarvoor was hij bij Novell verantwoordelijk voor de wereldwijde partnerprogramma's. Hij begon zijn carrière bij Novell als sales- en distributiemanager, waarna hij verder groeide tot EMEA partner sales director en commercieel directeur bij Novell Nederland.

Goulooze werkt vanuit het Benelux-kantoor van Autodesk in Barendrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3312326). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.