Managed hosting door True

Bennie Peleman verlaat CA

 

Bennie Peleman, voorheen country manager CA Benelux, en sinds september 2009 senior alliances director voor Noord- en Zuid-Europa, heeft het bedrijf verlaten.

Peleman was verantwoordelijk voor het uitbreiden van het CA partnernetwerk met belangrijke system integrators als Accenture, Deloitte en Cap Gemini. Lang heeft hij het niet uitgehouden, want naar verluidt heeft hij in oktober CA verlaten.

CA is de laatste tijd internationaal aan het schuiven met topposities. William McCracken is sinds kort de nieuwe ceo van CA.

Patrick Starck, voorheen corporate senior vice president en head of sales voor CA in EMEA, wordt corporate senior vice president en chairman van CA Europa.

Kevin Tumulty, voorheen senior vice president en general manager area sales, voor CA's Northern en Southern Europe regio, is benoemd tot senior vice president en head of sales voor Europa.

Wytze Rijkmans is sinds september 2009 vice president van CA Benelux en maakt deel uit van de CA EMEA-organisatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3243143). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.