Managed hosting door True

SAS is beste werkgever in VS

 

SAS mag zich dit jaar de beste werkgever in de Verenigde Staten noemen. Dat blijkt uit een ranglijst Amerikaanse magazine Fortune

SAS springt van plaats 20 vorig jaar naar het hoogste schavot dit jaar. De business intelligence softwarespecialist zou werknemers erg veel voordelen bieden op vlak van ziekteverzekering en kinderopvang (met zelfs een eigen zomerkamp). Verder biedt het bedrijf een groot fitnesscenter en zwembad aan en een bibliotheek. De vele voordelen raken SAS nochtans niet al de fel in de portemonnee. Het (private) bedrijf is ruimschoots winstgevend.

De top 10 telt overigens nog 3 andere ict-bedrijven. Google haalt net als vorig jaar plaats 4. Vooral het feit dat werknemers een vijfde van hun tijd aan zelf gekozen projecten mogen spenderen, blijft een grote plus. Opslagbedrijf NetApp, de nummer één van vorig jaar, staat dit jaar op plaats 7. Dat ondanks een wereldwijde herstructeringronde. Draadloze specialist Qualcomm haalt plaats 9, dankzij onder meer surflessen, kayak- en raftingtrips voor werknemers en interessante aandelenopties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3238832). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.