Managed hosting door True

Jo Van Onsem leidt Xerox België-Luxemburg

 

De Belg Jo Van Onsem (45) is sinds begin januari benoemd tot algemeen directeur van Xerox België en Luxemburg. Hij staat daarnaast ook aan het hoofd van Xerox Nederland.

Hoewel Van Onsem nu zowel de Nederlandse als de Belux-entiteit leidt, komt er volgens Xerox geen fusie van beide tot één Benelux-poot. Beide regio's blijven zelfstandig en blijven in de toekomst ook afzonderlijk op hun resultaten worden beoordeeld. Jo Van Onsem vervangt Patrick Murciani. Wat Murciani gaat doen, zal later bekend gemaakt worden, aldus Xerox.

Van Onsem studeerde in 1987 af als licentiaat Lichamelijke Opvoeding aan de VUB. Nadien haalde hij ook een MBA aan de Flanders Business School en volgde hij opleidingen management en marketing aan het INSEAD (Frankrijk) en de Cranfield Business Management School (Engeland).

Hij begon onmiddellijk na zijn studies bij Xerox. Hij groeide al snel door tot sales manager, kreeg later de leiding over de eenheid Document Services Industry en werd in 1999 directeur marketing en operations voor België en Luxemburg. In 2001 vertrok naar Duitsland waar hij onder meer algemeen directeur van de divisie PSG (Production Systems Group) en de divisie XGS (Xerox Global Services) was. In 2007 werd aangesteld als algemeen directeur van Xerox Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3224445). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.