Managed hosting door True

Geo van der Wilk leidt Fujitsu Nederland

 

Per januari 2010 is Geo van der Wilk (40) benoemd tot managing director van Fujitsu Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor zowel Fujitsu Services als Fujitsu Technology Solutions, die per 1 april gezamenlijk onder de naam Fujitsu zullen opereren.

Van der Wilk heeft uitgebreide managementervaring. De afgelopen 18 jaar had hij diverse managementfuncties binnen Logica. De laatste 5 jaar was hij werkzaam in de rol van managing director Industry, Distribution en Transport en tevens lid van het Nederlandse managementteam van Logica. Hij startte zijn loopbaan, na afronding van zijn studie econometrie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, bij CMG (dat later gefuseerd is met Logica). Binnen die organisatie vervulde hij diverse rollen - van consultant, account manager en business unit Director. Van der Wilk heeft hierdoor uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van outsourcing en IT-services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3218880). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.