Managed hosting door True

Britse channelbaas HP SPO ook exit

 

De Britse channelbaas Dave Poskett van HP SPO moet vertrekken. Eerder werd bekend dat de baan van Pieter van Woerden, channelbaas van HP SPO Nederland, is komen te vervallen.

Dit wordt exclusief door Microsocope gemeld. Het vertrek is bekend gemaakt door de Zuid-Afrikaan Jos Brenkel via een brief aan zijn medewerkers. Het leek er nog even op dat Poskett een nieuwe baan zou krijgen binnen HP, maar dat gaat niet door. Brenkel was vroeger de grote Europese channelbaas van HP. Brenkel is nu baas van HP Personal Systems Group Middle East, Mediterranean and Africa (MEMA) en tijdelijk directeur van de Britse HP.

Pieter van Woerden, loopt volgens een HP-woordvoerder nog rond binnen HP Nederland, hoewel zijn baan is komen te vervallen. Hij kan kiezen om te kijken naar een baan op internationaal/Europees niveau of HP te verlaten. Van Woerden werkt al heel lang bij HP en komt in aanmerking voor een mooie vertrekpremie, aldus bronnen die de handel en wandel bij HP Nederland goed kennen.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3193460). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.