Managed hosting door True

HP SPO opgedeeld

 

HP Solution Partner Organization is opgedeeld en bestaat feitelijk niet meer. Dat geldt ook voor de functie van HP SPO baas Pieter van Woerden.

Alle taken van HP SPO zijn verdeeld over HP's onderdelen TSG, IPG en PSG. Elk onderdeel heeft weer een channelverantwoordelijke. In feite bestaat HP SPO nu niet meer en gaat het door in een andere organisatievorm. De functie van Pieter van Woerden is komen te vervallen. Er wordt formeel gekeken waar hij verder eventueel bij HP aan de slag kan.

HP Nederland zegt binnenkort meer te kunnen vertellen hoe de channel nu concreet wordt benaderd. Hierbij is onder ander een rol weggelegd voor Rob Indink, country director Personal Systems Group (PSG) Nederland.

De volgende sales specialisten bij HP zijn ook bekend. Bij IPG is dat Jeroen de Wolf. Bij PSG is dat Mischa Otjes. Bij TSG (Servers en Storage) is dat Tim van Gelder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3189292). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.