Managed hosting door True

Arno Rood nieuwe business director voor Xebia

 

Xebia, specialist op het gebied van Agile Java software development, enterprise architectuur, auditing, middleware en integratietechnologie, heeft Arno Rood als nieuwe business director aangesteld.

In zijn functie is Arno verantwoordelijk voor de geconsolideerde resultaten van de verschillende bedrijfsonderdelen van Xebia Nederland, te weten IT Architects, Software Development en Agile Consultancy en Training. Doel daarbij is om de bestaande strategie van Xebia te continueren en de huidige marktpositie verder uit te bouwen. Xebia is één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Zo behoorde de organisatie volgens Skillcity tot de top 20 snelle groeiers in 2009, zijn ze opgenomen in de Deloitte Fast50 2009 en zijn ze genomineerd voor FD Gazellen.

Om deze groei te kunnen continueren is Xebia voortdurend op zoek naar de beste mensen in de markt. Arno Rood heeft in het verleden diverse managementfuncties bekleed en werd daarom aangetrokken als business director. Bij zijn vorige werkgever, Syfact, was Arno vice president Sales & Marketing. Daarvoor bekleedde hij verschillende managementfuncties bij onder andere Getronics en Microstrategy.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3150701). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.