Managed hosting door True

AAC Cosmos breidt management team uit

 

AAC Cosmos stelt Hanc Legtenberg (51) aan als MT-lid. Hanc Legtenberg zal zich met name concentreren op het verbeteren van de sales productiviteit van de organisatie. Daarnaast is hij actief betrokken bij het verbeteren van interne processen, waarbij de aandacht voor de verwachtingen en behoeften van de klant centraal staan.

Legtenberg heeft 24 jaar ervaring in de Nederlandse ICT-sector, waarvan het grootste deel in dienst van Simac. Hij heeft dat bedrijf mee helpen uitbouwen naar een volwaardige speler op de markt van ICT-infrastructuren. Legtenberg heeft bij Simac veel ervaring opgedaan in het samenvoegen van bedrijfsonderdelen, het opbouwen van dienstenportfolio's en het ontwikkelen van marktbenaderingen.

De afgelopen 9 jaar stond hij aan het roer van Advisie Computer Consultants B.V.. Ook hier hield hij zich bezig met verandermanagement en focus. Het bedrijf werd in 2006 en 2007 door Blauw Research uitgeroepen tot beste automatiseerder in Nederland op het gebied van beheer en services.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging werkt hij sinds 1 september bij AAC Cosmos. Zijn voornaamste taak is de coördinatie van het new business team. Daarnaast richt hij zich op de aansluiting tussen de sales- en operations afdelingen bij AAC Cosmos om ook via deze weg de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3087592). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.