Managed hosting door True

Sun-woordvoerder Vossenaar verlaat bedrijf

 

Sun-woordvoerder Guus Vossenaar werkt niet meer voor het bedrijf. Naar verluidt moet hij weg door de reorganisatie van Sun, nu het in handen is gekomen van Oracle.

Sun-woordvoerder Guus (Gustaaf) Vossenaar werkt niet meer voor het bedrijf. Naar verluidt moet hij weg door de reorganisatie van Sun nu het in handen is gekomen van Oracle. Vossenaar werkte jaren voor Sun en was vaak te vinden op stands van Sun, zoals de Storage Expo en Info Security die jaarlijks in Utrecht worden georganiseerd.

Vossenaar is een van de medewerkers die nu Sun nu moeten verlaten. Eerder werd bekend dat Hans Appel, cto bij Sun, het bedrijf verlaat vanwege een reorganisatie. De functie van cto vervalt.

Er zullen wereldwijd 5500 tot 10.000 banen verdwijnen na de overname van Sun door Oracle. Dit meldt Channelinsider op basis van onderzoeksgegevens van Bernstein Research. Oracle saneerde eerder flink in het personeelsbestand na overnames van Peoplesoft in 2005 en Siebel in 2006. Bij Peoplesoft verdwenen 5000 banen en bij Siebel 2000 banen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3074876). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.