Managed hosting door True

Eric Boonstra managing director EvoSwitch

 

EvoSwitch, het Nederlandse carrierneutrale datacenter dat CO2-neutraal opereert, heeft Eric Boonstra (44) per 1 september 2009 benoemd tot Managing Director. Hij werd begin 2009 in eerste instantie aangetrokken als Commercial Director. De promotie heeft te maken met de expansie van EvoSwitch.

Het algemeen management van het energiezuinige datacenter werd sinds de opening begin 2007 gedaan door van een van de eigenaren van EvoSwitch. Vanwege de internationale groeiambities bij EvoSwitch is door moederbedrijf OCOM Group besloten om het algemeen management over te dragen aan Eric Boonstra. In de praktijk betekent het een forse uitbreiding van Boonstra's verantwoordelijkheden.

Boonstra werd op 1 maart 2009 bij EvoSwitch aangenomen als Commercial Director. In deze functie kreeg hij de verantwoordelijkheid om het huidige klantenportfolio van EvoSwitch verder uit te bouwen. Niet alleen in Nederland, maar vooral ook internationaal. In de nieuwe functie van Managing Director bij EvoSwitch wordt hij tevens verantwoordelijk voor de operationele kant van het datacenter. Hij zal daarin worden ondersteund door een nog aan te stellen Operations Manager.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3073310). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.