Managed hosting door True

Mario Lof versterkt het COOLProfs salesteam

 

COOLProfs, specialist in het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische maatwerksystemen, heeft per 1 september Mario Lof (44) in dienst genomen als senior sales consultant.

Lof begon zijn carrière bij Moore-Business Forms in de wereld van Intelligent Imaging en Business Communication Services en maakte van daaruit de overstap naar General Electric (GE). Bij GE Information Services (het huidige GXS), een wereldwijde leverancier van e-commerce toepassingen voor de business-to-business-markt, was hij zeven jaar accountmanager voor diverse Fortune500 bedrijven. Vervolgens was hij twee jaar accountmanager voor PinkRoccade Local Government, met als klanten de gemeente Rotterdam en de provincie Noord-Holland. De afgelopen vier jaar was hij key-account manager bij Yacht voor onder meer de strategische ICT-accounts Shell en KPN.

Hij gaat het COOLProfs salesteam versterken, waarbij hij naast het uitbouwen van bestaande klantenrelaties, zich richt op het werven van nieuwe klanten.

Lof heeft bewust voor COOLProfs gekozen: ‘Ik wilde voor een bedrijf werken waar kwaliteit en het belang van de klanten te allen tijde op de eerste plaats staan. Bij COOLProfs is dat duidelijk het geval. Het ontwikkelen van een systeem is hier niet een doel op zich, ze willen echt dat realiseren waar de klant behoefte aan heeft. De klanten krijgen niet wat ze bestellen, maar wat ze bedoelen!'

Lof is blij dat hij zich sinds zijn overgang naar COOLProfs weer volledig kan richten op de inhoud: ‘Bij een relatief klein bedrijf als COOLProfs ben je in staat om meer je stempel op het geheel te drukken. Met mijn ruime ervaring denk ik dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verder uitbouwen van het succes van COOLProfs.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3054645). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.