Managed hosting door True

Storage-specialist Axez gaat zelfstandig verder

 

In overleg met Borghoudt, de holdingmaatschappij van ict-dienstverleners AAC Cosmos, Itvise en Axez, is besloten dat directeur René van Dop een management buy-out doet van de Axez storage-activiteiten.

Als HP Preferred Storage partner, adviseert en implementeert Axez - binnen het HP-teamingprogramma - storage-omgevingen samen met resellers. De concurrentie tussen deze resellers en de zustermaatschappijen van Axez stonden de groei van de organisatie in de weg. Door zelfstandig verder te gaan, kan Axez zich verder ontwikkelen binnen het teamingprogramma en zo volledig onpartijdig resellers ondersteunen om hun klanten te bedienen.

Voor de resellers en leveranciers van Axez verandert er nagenoeg niets; het huidige storage-team gaat volledig mee naar de nieuwe onderneming. Directeur René van Dop ervaart het enthousiasme van zijn collega's als een grote motivatie om deze buy-out door te zetten. "Ik ben trots op het feit dat de medewerkers hun vertrouwen uitspreken in onze onderneming en in het management, vooral in deze tijd", aldus Van Dop.

Michaël Smeeman, directeur van Borghoudt: "De verzelfstandiging zal Axez in staat stellen zichzelf duidelijker te profileren en de samenwerking met resellers te verbeteren. Ik ben er van overtuigd dat René van Dop het succes van Axez als zelfstandige organisatie zal continueren en vergroten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3044213). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.