Managed hosting door True

UC-specialist Morgan de Ruiter start bij Plantronics

 

Bij Plantronics, leverancier van headsetoplossingen die zijn geoptimaliseerd voor Unified Communications, is Morgan de Ruiter aangesteld als Regional Manager Unified Communications Benelux & Nordics.

De Ruiter (44) is een bekendheid in de telecomindustrie en werkte bij vooraanstaande telecom/ICT-bedrijven waaronder NEC-Philips, Kahuna en Azlan Network Distribution. Bij Lucent Technologies introduceerde hij in 1998 het eerste IP-platform op de Nederlandse markt. Sindsdien is hij betrokken bij innovatieve telecomprojecten in zowel kleine organisaties als bij multinationals. Voor zijn komst bij Plantronics werkte De Ruiter als Sr. Solution Analyst Unified Communications bij Touchbase.

De Ruiter excelleert in het maken van de vertaalslag van technologie naar business voordelen en het toepasbaar maken van Unified Communications op de werkvloer. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de business development binnen het kanaal, van de vendor, de system integrator, de reseller tot de eindgebruiker. De Ruiter ziet een belangrijke rol weggelegd voor Plantronics om - onafhankelijk van vendoren - waarde toe te voegen aan ‘smart working' en de flexibele werkplek. ‘Wij willen gebruikers ongeacht of ze gebruik maken van een desktop of een laptop dezelfde ervaring bieden en ze helpen bij de verschuiving van de traditionele voice-omgeving naar de flexibele werkplek', aldus De Ruiter.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3039410). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.