Managed hosting door True

Dirk Devogelaere leidt Fujitsu Europe Benelux

 

Fujitsu Europe heeft Dirk Devogelaere aangesteld als country manager voor de business unit Imaging Scanner Business in de Benelux en Frankrijk. Devogelaere is bij Fujitsu Scanners verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het realiseren van de groeistrategie door het uitbouwen van de sales-activiteiten . Daarnaast zal hij zich richten op het verder ontwikkelen van het partnerkanaal.

Dirk Devogelaere heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan binnen Fujitsu. Zo richtte hij zich in 2004 als key accountmanager OEM sales op de verkoop van disk drives voor de industriële markt. Bovendien was hij als senior account manager sales verantwoordelijk voor de storage-producten van Fujitsu in de Benelux en Frankrijk. In zijn huidige functie zal Devogelaere zich concentreren op ontwikkelingen van de Benelux en Franse markt aangaande het digitaliseren van documenten en gegevens. Een andere focus zal zijn het managen van strategische partnerallianties binnen zijn regio
Voordat Devogelaere in dienst kwam bij Fujitsu heeft hij een jarenlange ervaring opgedaan in de ICT-sector. Hij is onder andere actief geweest als director sales Europe voor Markement in Duitsland, als OEM sales EMEA voor het Amerikaans softwarebedrijf Roxio en als accountmanager voor de Intel-organisatie Xircom Germany. Bovendien heeft Dirk Devogelaere in 1994 de Nederlandse vestiging van Actebis in Nieuwegein mede opgericht.
"Fujitsu beschikt over een reeks aan oplossingen waarmee ondernemingen hun zakelijke efficiëntie en communicatie verder kunnen verbeteren", legt Devogelaere uit. "Hierbij worden innovatieve technieken niet geschuwd. Zoals de mogelijkheid om papieren te digitaliseren in enterprise content management-systemen, zodat bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen. Het is mijn taak om deze kwaliteiten aan de markt kenbaar te maken. Ik kijk er dan ook erg naar uit om het imago van Fujitsu op het gebied van proffesioneel scannen te versterken en om het klantenbestand verder uit te breiden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3035484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.