Managed hosting door True

Boyd Hendrikse start INSynQ Business Integration

 

Boyd Hendrikse is per 1 augustus j.l. toegetreden als partner bij INSynQ. Binnen INSynQ zal Boyd vorm gaan geven aan de activiteiten op het gebied van 'Business Integration'.

INSynQ Business Integration maakt het verschil door de balans te brengen tussen procesgerichte implementaties en applicatiegerichte realisatie. Daarvoor levert INSynQ Business Integration, naast kennis van de klassieke applicatie integratie aspecten, een goede visie op het governance model en het benodigde informatielandschap. Door te kiezen voor een procesgerichte aanpak wordt de klant meegenomen in de te bepalen richting zonder daarbij de benodigde architectuur uit het oog te verliezen.

"Deze complementaire dienstverlening voorziet in de behoefte van onze klanten om meer verantwoordelijkheid bij INSynQ te beleggen. Steeds meer klanten verwachten van ons om naast het project- en interim management ook de interne en externe integratie voor onze rekening te nemen. Business Integration vereist ervaring op het scheidingsvlak tussen Business en Informatie Technologie en past daarom naadloos in de visie van INSynQ", aldus René de Veer, verantwoordelijk voor Marketing, Sales en Alliances.

Boyd Hendrikse heeft de nodige ervaring opgebouwd bij Atos Origin, Philips en Essent. Bij deze bedrijven heeft hij zich actief bezig gehouden met business integratie door het ontwikkelen van een goede visie op de IT-architectuur en de applicatie integratie in combinatie met het opzetten van processen en organisatiestructuren. De laatste periode heeft hij ook actief bezig geweest met splitsingsvraagstukken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3017367). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.