Managed hosting door True

Paul Schuyt nieuwe ceo van Levi9

 

Paul Schuyt, voormalig ceo van Logica Nederland, zal vandaag aantreden als de nieuwe ceo van de IT Services onderneming Levi9 Global Sourcing. Paul Schuyt neemt de dagelijkse leiding over van Bernhard van Oranje. Levi9 is opgericht door Menno de Jong en Bernhard van Oranje.

Paul Schuyt zal de komende jaren de groei van Levi9 leiden. Momenteel zijn er circa 300 werknemers werkzaam, het streven is om dit aantal uit te breiden naar 1.000. Levi9 is een IT Services onderneming met ontwikkelcentra in Oost-Europese landen zoals Servië, Oekraïne, Turkije en Roemenië. Levi9 richt zich op verschillende klanten in Nederland en Duitsland.

Paul Schuyt: "Levi9 is in 2005 gestart met 14 man, nu werken er al zo'n 300 professionals. De komende jaren wil Levi9 fors doorgroeien. Levi9 is winstgevend en heeft een prachtige klantenlijst met ondernemingen zoals Siemens Nixdorf, Paraxel, ANWB, Boskalis, Athlon Car Lease, De Telegraaf, de Politieacademie, het Kadaster en diverse gerenommeerde softwarehuizen zoals Nedstat, Redion en BCT. Voor mij dus een geweldige uitdaging!"

Oprichters Menno de Jong en Bernhard van Oranje: "Met de komst van Paul als CEO hebben we de juiste man om de groei van de afgelopen jaren voort te zetten en de onderneming in de volgende fase te brengen. Wij zullen de dagelijkse leiding van de onderneming aan hem overlaten, maar blijven actief als leden van het directieteam."
 
Paul Schuyt: "Het succes van Levi9 ligt in het feit dat wij veel dichter bij Nederland outsourcing kunnen aanbieden, in plaats van de offshore outsourcing; wij noemen dit nearsourcing. De meeste van onze mensen werken in Oost-Europa, niet in India of China. Naast het feit dat wij ook lagere loonkosten hebben en sterk gemotiveerde mensen, heeft deze outsourcing dicht bij huis voor onze klanten nog meer grote voordelen: de reistijd is minder en de reiskosten zijn dus lager, er zijn geen jetlags, de cultuurverschillen zijn veel minder groot, men spreekt veel beter Engels. Van onze mensen werkt 10% in Nederland. Levi9 is de IT service organisatie nieuwe stijl, dit model heeft de toekomst. Met mijn 25 jaar lange ervaring in de IT service industrie durf ik te stellen dat we met Levi9 alles in huis hebben om een succes neer te zetten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3012045). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.