Managed hosting door True

Hippo breidt Nederlands team uit

 

Open source content management & portal-specialist Hippo heeft vijf nieuwe medewerkers aangesteld op het Nederlandse hoofdkantoor. Het team wordt versterkt door zowel Nederlandse experts als specialisten uit het buitenland.

Professional services developer
Marijan Milicevic versterkt het professional services team van Hippo. Hij is een ervaren JAVA-developer en werkte eerder bij info.nl, Backbase, EzGov en Razorfish. Verder is hij geruime tijd actief in de open source wereld en bekend met de CMS-branche. Hij is Kroaat, maar woont al meer dan 15 jaar in Nederland.

Vijay Kiran vult eveneens het professional services team aan. Hij heeft meer dan zes jaar ontwikkelaarservaring met Java en open source-technologieën. Eerder werkte hij in India bij Oracle en Quark. Meest recent was hij als consultant verantwoordelijk voor de invoering en vernieuwing van het Electronic Court System in JEE technologies en Ruby on Rails bij het internationaal strafhof in Den Haag.

De derde persoon die het professional services team aanvult is de Amerikaanse Nederlander Shane Smith. Hij is een ervaren webdeveloper met kennis van PHP, RubyOnRails en J2EE. Hiervoor werkte hij bij Redcube en bij 2organize.

Support
De Indonesische Elvin Priyadi is een van de weinige vrouwelijke webdevelopers en kwam in 2002 naar Nederland. Ze studeerde af op het AJAX Next Generation Framework en werkte bij eBuddy.com. Meest recent was ze Junior Support Developer bij TomTom. Hier kwam ze in aanraking met open source en Hippo. Elvin gaat bij Hippo werken op de support afdeling.

De supportafdeling wordt ook versterkt door Renate Droogendijk. Renate werkte voorheen een aantal jaren in Barcelona bij onder andere eBay en Avis. Eenmaal terug in Nederland werkte ze eerst als sales support representative bij BBeyond in Hoofddorp, waarna ze bij Hippo is gaan werken.

Jeroen Verberg, algemeen directeur van Hippo: "We hebben een sterke internationale ambitie en onze reputatie groeit hard mee. Als Open source speler maak je gelijk onderdeel uit van een wereldwijde markt. Mensen vanuit de gehele wereld kunnen onze producten downloaden en er gelijk mee aan de slag. De community doneert componenten en verbeteringen met betrekking tot onze producten. Dat vertaalt zich in een groot aantal internationale specialisten die graag bij Hippo komen werken. Uiteraard zijn we er bijzonder trots op dat deze zeer goede mensen nu deel uitmaken van het team."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3005023). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.