Managed hosting door True

Channel Concepts kijkt naar toekomst

 

Het personeel van Channel Concepts is "zeer ongelukkig" met de discussie die aandeelhouders Jur Faber en Bart van Rheenen tot in de rechtszaal voeren over het bedrijf, zegt interim manager Folkert Brongers. Volgens Brongers gaat het om een conflict uit het verleden, waar de werknemers geen commentaar op willen leveren. "De werknemers dragen de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken bij Channel Concepts en concentreren zich daarop. De aandeelhouders hebben hun eigen verantwoordelijkheden."

Volgens interim manager Folkert Brongers is Channel Concepts een gezond bedrijf. "We hebben een goed team dat in harmonie met de leveranciers en afnemers werkt. Het conflict tussen Van Rheenen en Faber is iets uit het verleden. Wij kijken naar het heden, dat ondanks de financiële crisis plezierig is, en de toekomst, die er rooskleurig uit ziet."
Kort na zijn aanstelling kromp Brongers het personeelsbestand van Channel Concepts in van acht krachten naar zes. Hij laat aan CRN weten dat hij de afgelopen maanden vier nieuwe mensen aangenomen heeft. "Het gaat heel goed met het bedrijf."
In januari schreven de zes overgebleven personeelsleden van Channel Concepts een brief aan de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. Daarin stond onder meer dat zij zich "reeds vele maanden" ergerden "aan het conflict tussen de beide aandeelhouders". In die brief stond ook de volgende passage: "Indien de patstelling tussen [Faber] en [Van Rheenen] als aandeelhouders blijft bestaan, of als [Faber] meerderheidsaandeelhouder wordt, zullen minimaal 3 van ons elders werk gaan zoeken." Brongers wil niet ingaan op de inhoud van de brief en de suggestie dat het juridische gesteggel wel degelijk invloed heeft op de dagelijkse gang van zaken bij Channel Concepts. "Het is inmiddels een paar maanden geleden dat die brief geschreven is. Ook al is hij nu openbaar geworden door het vonnis van de Ondernemingskamer, dat betekent niet dat we er verder over hoeven te praten. We zijn inmiddels zes maanden verder en de werknemers concentreren zich op hun verantwoordelijkheden tegenover leveranciers en afnemers."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2993560). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.