Managed hosting door True

Chris Gerretsen channel sales manager SMC Benelux

 

SMC Networks (www.smc.com), een leverancier van LAN-hardware en apparatuur voor breedbandverbindingen, kondigde vandaag de aanstelling aan van Chris Gerretsen als Channel Sales Manager voor de Benelux.

Chris Gerretsen is aangesteld door SMC Networks om de groei en ontwikkeling van het bedrijf in de MKB- en SOHO-sectoren in Nederland en België te stimuleren. Als onderdeel van de toewijding van het bedrijf aan haar channel, biedt Gerretsen verkoop- en bedrijfsondersteuning en werkt hij nauw samen met de distributeurs en verkooppartners van SMC, waarbij hij zich voornamelijk gaat richten op het MKB in de Benelux. Hij zal zich inzetten voor een betere communicatie met het IT-channel voor het identificeren van bedrijfsmogelijkheden en rechtstreeks met hun samenwerken om de merkverkoop en -herkenbaarheid van SMC uit te breiden.

Na meer dan 14 jaar werkzaam te zijn geweest voor internationale IT- & telecommunicatiebedrijven, beschikt Gerretsen over een wereldwijde ervaring in de IT-industrie en een sterke verwantschap met de belangrijkste channels, serviceproviders en operators op dit gebied. Voordat hij in dienst trad bij SMC Networks, werkte Gerretsen als Sales Manager bij Fenestrae in het Aziatisch Pacifisch gebied. Hij wist daar het bedrijf op te bouwen en een aantal kantoren te openen in Hongkong. Na zijn terugkeer in Nederland startte Chris Gerretsen zijn eigen bedrijf op het gebied van bedrijfs- en verkoopontwikkeling voor de IT-industrie.

Als commentaar op zijn nieuwe rol, zei Gerretsen, "mijn aanstelling bij SMC Networks is voor mij een spannende uitdaging. Het bedrijf heeft al een uitstekende reputatie in de professionele IT-sector voor hoogstaande producten en een enorme ervaring op het gebied van networking. De huidige markt heeft producten nodig, die als belangrijkste verkoopcriteria betrouwbaarheid, functionaliteit en kostenbesparing hebben. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze omzetgroei in de Benelux zal toenemen".

De enorme ervaring van Chris Gerretsen in het Benelux IT-channel zal hem helpen de bestaande bedrijfsvoering te ontwikkelen en nieuwe partners aan boord weten te krijgen. "Wij zullen onze bestaande partners blijven ondersteunen en nieuwe bedrijfstakken ontwikkelen. En we gaan op zoek naar gespecialiseerde distributeurs op het gebied van networking, met name die zijn gericht op de MKB- en SoHo-sectoren. Daarnaast willen we het netwerk van actuele verkopers in de Benelux uitbreiden", aldus Gerretsen.

George Zervos, de regionale directeur van SMC voor Noord-Europa merkt op: "Ik ben erg blij met de vooruitzichten en de mogelijkheden die de aanstelling van Gerretsen biedt voor SMC in de verschillende regio's. Zijn ervaring op het gebied van verkoop en bedrijfsvoering zijn precies de achtergrond die we op dit punt nodig hebben voor onze ontwikkeling in de MKB-sector. Chris Gerretsen is in staat om deze product- en marktpositiestrategie meteen door te voeren".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2989423). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.