Managed hosting door True

Directeur MSO licht vertrek nader toe

 

Dick Ruijsenberg, directeur van MSO, licht zijn vertrek nader toe.

Ruijsenberg schrijft aan zijn relaties: "Zoals U in een summier presbericht heeft kunnen lezen ga ik MSO als directeur/ mede eigenaar verlaten. Na 15 jaar directeur te zijn geweest bij MSO heb ik besloten om aan mijn oude wens uitvoering te geven en op zoek te gaan naar nieuwe kleinere en grotere uitdagingen waar ik mijn bijna 40 jarige ervaring kan inzetten. Die wens bestond al meerdere jaren en was bij enkelen ook al eerder bekend. U zult begrijpen dat ik naast mijn job als directeur/eigenaar geen tijd heb gehad om ook daadwerkelijk op zoek te gaan naar die nieuwe uitdagingen. Dat moet hopelijk allemaal gestalte krijgen in de komende maanden. Mijn belangstelling is daarbij heel breed en zeker niet beperkt tot de IT. Naast meerdere andere branches hebben ook auto's en politiek mijn belangstelling. Zeker  als je directeur/eigenaar van een bedrijf bent en je hebt die ambities en je wilt ze ook uitvoeren dan komt daar wel het een en ander bij kijken. Ten eerste moest ik mijn aandelen kunnen verkopen en dat is afgezien nog van de opbrengst in deze economische tijden niet zo simpel. En daarnaast moet je de zaken zo kunnen regelen dat er een goede harmonie en samenwerking tussen jou en het bedrijf blijft bestaan. Niet alleen omdat het heel plezierig is maar ook omdat je als bedrijf je klanten duidelijk wil maken dat de continuïteit zowel commercieel als operationeel ondanks jouw vertrek verzekerd is en blijft.
Na een aantal gesprekken was de oud eigenaar van MSO, Udo de Vries bereid om via zijn bedrijf Mardo Holding mijn aandelen te kopen. Omdat Udo het bedrijf al 26 jaar kent en Wilma en Udo al vele jaren met elkaar hebben samengewerkt was dat voor mij een goede en vertrouwde keuze.
De komende weken gaan Wilma en ik de meest belangrijke klanten (en klanten die dat graag willen) persoonlijk langs om mogelijke vragen te beantwoorden en andere zaken te verduidelijken zodat iedereen overtuigd blijft van de stevig verankerde continuïteit van MSO. Tegelijkertijd is Wilma natuurlijk op zoek naar een Nieuwe man/vrouw die in eerste instantie de commerciële/sales verantwoordelijkheid krijgt en mogelijk later ook mijn directietaken, die Wilma tijdelijk oppakt, kan overnemen.
Zelf zal ik in de komende maanden nog een aantal lopende projecten voor MSO afronden en zal ik ook alert blijven op het binnenhalen van interessante opdrachten. Daarnaast blijf ik altijd beschikbaar om MSO te ondersteunen in de functie van adviseur van de Directie. Dat betekent dat ik na 30 juni mijn nieuwe kantoor thuis ga inrichten en vanuit daar ga werken. Ik zal natuurlijk wel voor overleg (en een kop koffie) regelmatig bij MSO in Nieuwegein langs komen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2977922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.