Managed hosting door True

Van de Klok verantwoordelijk voor kanaal TIE

 

TIE Holding heeft Emile van de Klok benoemd tot managing director van supply chain integration software-specialist TIE International.

Jan Sundelin, ceo van TIE, noemt Van de Klok 'de juiste persoon ter versterking van ons resellerkanaal voor ons TIE Kinetix Content Syndication Platform'. "Zijn ervaring in content syndication en channel management is van grote waarde voor TIE." Van de Klok zelf omschrijft channel management als een van zijn passies. 

Voor zijn benoeming bij TIE was Van de Klok product marketing manager bij Human Inference, een software bedrijf voor customer data quality en Master Data Management voor customer data oplossingen. Hij begon zijn loopbaan in 1997 in de telecom industrie als R&D manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van IVR (Interactive Voice Response), CTI (Computer Telephony Integration) en Call Center Software. In 2000 was hij een van de oprichters van Key-link B.V., waar hij verantwoordelijk was voor product marketing en channel management.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2973210). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.