Managed hosting door True

Jos Beernink weg bij Tech Data Nederland

 

Tech Data heeft Martijn Brand aangesteld als de nieuwe voorman van Tech Data Nederland. Zijn benoeming volgt op het vertrek van managing director Nederland Jos Beernink.

Per 1 oktober 2002 is Martijn Brand de nieuwe baas bij Tech Data Nederland. Zijn officiële functiebenaming is front office manager. Els Demeester, managing director Benelux, zegt verheugd te zijn Brand in de Nederlandse organisatie te mogen verwelkomen. Brand is momenteel werkzaam bij Compaq Nederland (HP). Hij was daar opeenvolgend sales manager new channel development, sales manager distribution en manager business partner sales. In die functies heeft hij een zeer brede kennis van de IT sector, het kanaal en het functioneren van Tech Data als distributeur op de Nederlandse markt kunnen opbouwen. Martijn Brand gaat rechtstreeks rapporteren aan Els Demeester.   Volgens de officiële mededeling hebben Jos Beernink en Tech Data ’in gezamenlijk overleg besloten uit elkaar te gaan’. Beernink gaat volgens diezelfde mededeling ’op zoek naar een nieuwe uitdaging’. De afgelopen weken was Beernink al niet meer bereikbaar bij Tech Data. In de wandelgangen werd gesuggereerd dat hij op non actief was gesteld, maar volgens Tech Data was hij ’officieel ziek’. Naar nu blijkt klopten de geruchten.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2964). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.