Managed hosting door True

Cisco baas blijft nog jaren aan het roer

 

John Chambers

John Chambers, ceo van Cisco, zegt dat hij het bedrijf nog minimaal drie tot vijf jaar wil leiden. Daarna is de 59-jarige leidinggevende van de grootste netwerkleverancier ter wereld van plan eventueel docent te worden.

John Chambers, ceo van Cisco, zegt dat hij het bedrijf nog minimaal drie tot vijf jaar wil leiden. Daarna is de 59-jarige leidinggevende van de grootste netwerkleverancier ter wereld van plan eventueel docent te worden. Dat doet hij liever dan in de politiek te gaan. Chambers zegt namens Cisco een sterke band te onderhouden met aandeelhouders, klanten, partners en werknemers.
Chambers werd ceo van Cisco in 1995. Cisco groeide toen van een bedrijf met 1,2 miljard dollar omzet naar een bedrijf met 40 miljard dollar dollar omzet. De groei kwam mede door de explosieve groei van het internetverkeer. Daardoor ontstond een enorme vraag naar routers en switches voor het leiden van webverkeer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2953017). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.