Managed hosting door True

Ed Kraaijenzank nieuwe commissaris bij Ctac

 

SAP-dienstverlener Ctac maakt bekend dat de Ed Kraaijenzank (52) zal worden voordragen voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen.

Kraaijenzank staat bekend als een financiële professional met ervaring in zowel grote als kleine ondernemingen, start-ups en snelgroeiende bedrijven. Kraaijenzank is momenteel financieel bestuurder bij AVEBE en heeft in het verleden bestuurlijke ervaring opgedaan bij beursgenoteerde bedrijven als Exact en KPN. De heer Kraaijenzank heeft ervaring op financieel, economisch, logistiek, operationeel en ICT gebied.
Tijdens de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op 20 mei 2009, zal de benoeming van Kraaijenzank als lid van de Raad van Commissarissen ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders.
Na deze Algemene Vergadering van Aandeelhouders zullen Herman Olde Hartmann (voorzitter) en Ad van den Huijsen volgens rooster als commissaris aftreden. De heer Olde Hartmann zal voor herbenoeming worden voorgedragen. Het betreft hier een tweede termijn van vier jaar. Indien door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt ingestemd met de herbenoeming van de heer Olde Hartmann, zal de Raad van Commissarissen hem opnieuw benoemen als voorzitter. De heer Van den Huijsen sluit zijn derde termijn af en zal daarom terugtreden uit de Raad van Commissarissen van Ctac.
De Raad van Commissarissen bestaat verder uit de heer Hans Jägers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2942251). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.