Managed hosting door True

Ron Eekman manager operations bij EspritXB

 

Met ingang van 1 maart 2009 heeft EspritXB Ron Eekman aangesteld als Manager Operations. Ron Eekman was hiervoor onder meer werkzaam in diverse directiefuncties bij EasyNet.

Met ruim 10 jaar managementervaring in de telecomwereld is Ron Eekman een strategische aanwinst voor EspritXB. Ron is sinds 1 maart 2009 Manager Operations en is als zodanig verantwoordelijk voor Technical Operations en het Customer Care Center.

Ron zorgt met zijn team voor het optimaliseren van de kwaliteit van de dienstverlening van EspritXB. ‘EspritXB levert haar klanten een variëteit aan Data-, Voice en Managed Hosting diensten, welke veelal in combinatie worden geleverd. Na het leveren van deze, vaak complexe combinaties van diensten, ligt de nadruk niet alleen op het adequaat beheren van de technische omgeving, maar even zo belangrijk is integriteit van (klant)gegevens in onze databases', aldus Eekman.

Voordat Ron Eekman bij EspritXB in dienst kwam, was hij werkzaam in diverse directiefuncties bij EasyNet. "EspritXB is een slagvaardige organisatie", zegt hij. ‘De organisatie heeft bijzonder veel potentieel en ik vind het een uitdaging om EspritXB te versterken. De manier waarop hier gewerkt wordt, vind ik erg prettig: korte lijnen, snel beslissen, snel resultaat. Dat bevalt mij erg goed.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2941422). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.