Managed hosting door True

Wie werkt waar?

 

Zes mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan. Uit de stroom van nieuwe benoemingen in de ict-sector zet CRN de belangrijkste overstappen op een rij.

Business intelligence-expert Karien Verhagen wordt senior architect bij Kadenza, leverancier van business intelligence-software. Zij gaat onder andere het eerder aangekondigde BI-opleidingsinstituut van Kadenza opzetten. Verhagen werkte als datawarehousedeskundige bij Schiphol Airport, Bloemenveiling Aalsmeer en Capgemini.  Zij is directeur en docent bij 4BIS Scholing en schreef het boek “BI-ware, de harde en zachte kant van business intelligence”.

Hans Delleman naar TMNS
Hans Delleman is de nieuwe manager business development bij Haagse software-leverancier TMNS. Delleman was gedurende zeven jaar directeur Benelux en Centraal Europa bij software-leverancier Tibco en deed daar ruime ervaring op met business proces management (bpm) en integratiesoftware. TMNS is sinds 2005 een Tibco-partner. Delleman maakt de overstap van Tibco naar TMNS om verdere groei van de onderneming mogelijk te maken.

Bas Broekarts naar IBS

Zweedse softwareleverancier IBS heeft Bas Broekarts aangesteld als directeur Benelux. Broekarts was tot voor kort manager bij IBM XIV. Eerder werkte hij tien jaar in diverse verkoop- en managementfuncties bij EMC en was daar onder meer eindverantwoordelijk voor de softwareverkoop in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Broekarts zal zich met name richten op het verhogen van de omzet en een verdere groei van het aantal gebruikers van de IBS-oplossingen.


Bart Verhaert naar Easynet Global Services
Netwerk- en hostingbedrijf Easynet Global Servicesstelt Bart Verhaert (37) aan als principal business consultant. Hij is verantwoordelijk Bart Verhaert voor data-, spraak-, video- en beveiligingsoplossingen voor de grote Easynet-klanten in de Benelux. Eerder was hij senior productmanager bij Telenet Solutions. Daarvoor werkte hij onder andere bij Telindus en UUNET. Verhaert: "Mijn eerste prioriteit is de synergie tussen onze vestigingen in België en Nederland."
Marko van Eekelen wordt hoogleraar Informatica

Marko van Eekelen

De Open Universiteit benoemt Marko van Eekelen tot hoogleraar Softwaretechnologie bij de faculteit Informatica. Daarnaast werkt hij bij het Institute for Computer and Information Sciences (Icis) van de Radboud Universiteit Nijmegen. Met zijn CodeYard-project, dat een open source community voor middelbare scholieren moet creëren, wil hij de liefde voor het vak Informatica stimuleren. Van Eekelen deed onderzoek naar functionele programmeertalen.


Chris Galenkamp naar ICTroom
Chris Galenkamp is managing director van leverancier van datacenters ICTroom. Hij is verantwoordelijk voor de uitbouw van het bedrijf. Naast het ontwerpen, bouwen en realiseren van computerruimtes en datacenters gaat ICTroom zich ook richten op full service beheer. Galenkamp was directeur sales & marketing financiële sector bij Logica. Hij begon bij IBM. ICTroom levert onder andere Smart Green, met efficiënte koeling en laag energieverbruik.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2929246). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.